stickyimage

Strona wykorzystuje pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej kliknij

Polityka Cookies zamknij
  • Spalacz tłuszczu DietBooster – opinie

    Styczeń 2, 2015 - 4 komentarze

    Czym spalacze tłuszczu zasłużyły na swoją opinię? Drogie Panie, chciałabym się z wami podzielić swoimi doświadczeniami z nadwagą oraz sposobem radzenia sobie z nią. Otóż, pewnie nie jednej z was zdarzył się tak przykry incydent, jak odkrycie, że ulubiony ciuch jest za mały. Ja miałam tak przed pierwszą komunią swojej chrześniaczki, pomyślałam sobie wtedy trudno – zrzuci się. Jednak łatwiej było pomyśleć, a trudniej wcielić ten plan w życie. Nim się obejrzałam przybyło mi kolejnych kilka kilogramów, no i z przykrością stwierdziłam, że muszę kupować ubrania o dwa rozmiary większe. To odkrycie strasznie mną wstrząsnęło, zwłaszcza, że miałam w szafie wiele fajnych ubrań, które w tym momencie były zbyt opięte. Postawiłam sobie wtedy twardy warunek, że koniecznie w jakiś sposób muszę

  • Tabletki odchudzające opinie – jagody owoce goji – odchudzanie z Gojiberry500

    Grudzień 4, 2014 - no Comments

    Być może trafiłaś tutaj przeglądając popularne forum odchudzaniu, szukając informacji o jagodach goji Moja historia nie różni się chyba zbyt wiele od tego, z czym walczy wiele kobiet posiadających dzieci. Jako nastolatka byłam bardzo energiczną osobą,  wszędzie mnie było pełno. Uwielbiałam uprawiać różne sporty od siatkówki po kolarstwo no i zawsze aktywnie spędzałam czas. Trochę się to zmieniło gdy poszłam na studia na politechnikę, wiadomo dużo nauki. Swoją energię wytracałam na architekturze wnętrz, jednak zawsze wakacje oraz każdy czas wolny spędzałam w ruchu. Niestety kiedy wyszłam za mąż i urodziłam dzieci, nie miałam ani siły ani ochoty na dodatkowy ruch. Do tego doszedł przymus powrotu do pracy, a wiadomo projektant wnętrz więcej siedzi niż się rusza. Dopóki karmiłam piersią tłumaczyłam się przed

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Acai Berry 900 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Na innowację, jaką odkryli amerykańscy specjaliści od zdrowego żywienia, trafiłam przypadkiem w internecie. Okazało się, że moje znajome już dawno słyszały o jagodach Acai i stosują je w swojej codziennej diecie. Możecie się zastanawiać co skłoniło mnie do tego by szukać jagód Acai i dlaczego preparat stał się tak niezbędny w mojej codziennej diecie. Oto historia moich zmagań ze sobą i walki o zgrabną sylwetkę, a zaczyna się tak: Mam na imię Roksana, ukończyłam studia wyższe o kierunku filologia angielska na jednej z warszawskich uczelni. Aktualnie jestem zaręczona z ukochanym człowiekiem, bez którego nie wyobrażam sobie życia, ślub zaplanowaliśmy na przyszły rok. Na pewno nie byłabym w tym miejscu i czasie, w którym jestem teraz, gdybym nie utraciła nadmiaru kilogramów. Czułam, że

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie African Mango – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Praktyczne od zawsze lubiłam wszelkie nowinki związane z modą, urodą, zdrowiem, a przede wszystkim odchudzaniem. Należę do grona osób będących wiecznie na diecie. Testuje co rusz jakieś przepisy, sprawdzam co jedzą gwiazdy, czasami uda mi się zgubić kilka kilogramów, czasami więcej. Staram się regularnie ćwiczyć, uprawiam jogging, ciągle walczę o idealną sylwetkę – taki mam styl życia. Mam na imię Monika, jestem wieczną optymistką, ukończyłam akademię zarządzania i czuję się spełniona w życiu zawodowym oraz prywatnym. Chciałabym się z wami podzielić moimi doświadczeniami z odchudzaniem, mogę powiedzieć, że jestem w tym ekspertem. Przetestowałam na sobie wiele preparatów, zazwyczaj z marnym skutkiem. Przyjmowanie niektórych wiązało się z równoczesnym wprowadzeniem diety jednoskładnikowej, to był koszmar. Po jedzeniu przez tydzień kapusty, marchewki czy buraków można

  • Leki, zioła tabletki zielona kawa GreenCoffee Plus – opinie, recenzje, forum

    Lipiec 2, 2014 - 7 komentarzy

    Czy znasz już moją opinię o tabletkach z zielonej kawy? Witajcie, mam na imię Marta, uwielbiam gotować, zwłaszcza dla mojej rodziny, mam dwoje wspaniałych dzieci i kochającego męża. Aktualnie uważam siebie za najszczęśliwszą osobę na świecie ponieważ pozbyłam się swojego największego problemu, czyli nadwagi. W mojej rodzinie tendencja do tycia jest dziedziczona, no i ja od zawsze byłam krągła. W czasach liceum już byłam większa niż inne dziewczynki u mnie w klasie, ale to dużo ukrywać uwielbiałam jeść. W okresie dojrzewania przeszłam olbrzymie załamanie, ponieważ miałam problem ze znalezieniem chłopaka, nikt nie chciał umawiać się z „grubasem”. A jednak istnieje powód dzięki któremu zielona kawa zawdzięcza swoją opinię W czasie studiów również nie było mi łatwo. Był to czas, w którym

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Slimette – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Myślę, że nie będę tutaj oryginalna pisząc, że jeszcze do niedawna ważyłam bardzo dużo. Wydaje mi się, że problem z nadwagą, a zwłaszcza z otyłością stał się bardzo powszechny. Coraz częściej słyszy się o tym, że jest to najgroźniejsza choroba współczesnego świata bo zabija od środka. Tak też mogło stać się w moim przypadku, gdybym nie zmotywowała się i nie podjęła skutecznej kuracji odchudzającej. Mam na imię Jowita i mogę powiedzieć, że  jestem zadowoloną z życia żoną i matką dwójki dzieci. Jestem z zawodu pielęgniarką, od lat pracuje w szpitalu. Jak każda żona i matka zajmuje się również domem, a w wolnym czasie maluję pejzaże. Od niedawna moją drugą pasją stał się sport, ale po kolei. Jakieś dwa lata temu wykonywałam badania kontrolne i lekarz

  • Preparat i tabletki na odchudzanie ThermaCuts – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Chyba jak każda osoba z nadwagą szukałam skutecznej metody na zrzucenie zbędnych kilogramów. Przetestowałam już dietę kapuścianą, dietę pięciu przemian i kilka innych, jedynie doprowadzały mnie do rozstroju żołądka i efektu jojo. Moja nadwaga nadal doprowadzała mnie do łez, a dziwne nawyki żywieniowe zmęczyły na tyle, że postanowiłam zrobić sobie od nich przerwę. W zamian zaczęłam poszukiwanie innego alternatywnego sposobu na utratę wagi, który będzie zdrowy i skuteczny. Mam na imię Judyta, przekroczyłam czterdziestkę i przez wiele lat zmagałam się z nadwagą. Używam czasu przeszłego, ponieważ ten problem mam już za sobą i teraz cieszę się zgrabną sylwetką. W sumie wszystko zaczęło się po porodzie, miałam problem by schudnąć. Dość szybko zaszłam w drugą ciążę, która jeszcze pogorszyła sprawę. Za duża

  • Skuteczne tabletki na odchudzanie UltraSlim – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Nadwaga, a nawet początki otyłości, taka byłam jeszcze 5 miesięcy temu, po prostu duża. Nazywam się Dominika, jestem studentką, ale waga była od zawsze moją zmorą. Nie chodzi oto, że się chciałam odchudzać „z kości, na ości”, mój problem był dużo poważniejszy. Nigdy z resztą nawet nie śniłam o figurze modelki, wystarczyło mi czuć się dobrze we własnym ciele. Na mieście, a zwłaszcza w sklepach czułam się zawstydzona ludzkimi spojrzeniami, przyglądali się jakbym była jakimś dziwnym zjawiskiem, a nie młodą kobietą. Mogę powiedzieć, że od małego byłam przy kości, a sprawę pogarszał jeszcze mój apetyt. Skrzętnie to wykorzystywały babcie podtykając mi pod nos coraz to nowe frykasy. Moja mama starała się z tym walczyć no i szukała pomocy u  lekarzy i dietetyków, ale