stickyimage

Strona wykorzystuje pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej kliknij

Polityka Cookies zamknij
  • Odżywka do rzęs Miralash – efekt długich rzęs gwarantowany

    Styczeń 31, 2015 - no Comments

    Witajcie, mam na imię Marta i pochodzę z Warszawy. Jestem szczęśliwą żoną oraz matką dwójki najukochańszych na świecie urwisów. Od lat pracuję jako ekspedientka w popularnej sieci drogerii. Z wykształcenia jestem kosmetyczką, więc mogę powiedzieć, że praca to moja pasja. Śledzę na bieżąco nowinki na temat produktów poprawiających urodę oraz dbających o kobiecy wygląd. Jestem zadowolona ze swojej pracy, gdyż jestem na bieżąco z branżowymi nowinkami. Moje zainteresowanie kosmetologią ma podłoże osobiste, gdyż od zawsze mam cienkie i rzadkie rzęsy. Od dziecka był to mój największy kompleks. Na szczęście mam piękne, duże, zielone oczy, które przykuwają uwagę mężczyzn. Właśnie na nie zwrócił uwagę mój obecny mąż, kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy. Niestety chorobliwie krótkie i wątłe rzęsy sprawiały, że nie

  • Piperine forte – najskuteczniejszy preparat na odchudzanie?

    Styczeń 15, 2015 - 17 komentarzy

    Mogę powiedzieć, że sport kochałam od dziecka, właśnie dlatego wybrałam liceum sportowe. Tam zapałałam miłością do siatkówki, którą na studiach zastąpiłam bieganiem. Miałam wtedy idealną figurę, którą zazdrościły mi koleżanki. Nie ma co ukrywać, wtedy miałam dużo wolnego czasu by o nią zadbać. Wszystko zmieniło się w momencie kiedy zaczęłam swoją pierwszą pracę. Okazało się, że po 8 godzinach spędzonych w biurze mam tylko ochotę na wygodne łóżko. Rano nie miałam czasu na śniadanie więc zaczęło się zamawianie jedzenia do pracy: a to kebab, a to fryteczki. No i na efekt nie trzeba było długo czekać, moja waga znacznie się podniosła. Przestałam mieścić się w ulubione ubrania, nie mówiąc już o pojawieniu się paskudnych boczków oraz oponki na brzuchu. Przed Kuracją

  • Spalacz tłuszczu DietBooster – opinie

    Styczeń 2, 2015 - 4 komentarze

    Czym spalacze tłuszczu zasłużyły na swoją opinię? Drogie Panie, chciałabym się z wami podzielić swoimi doświadczeniami z nadwagą oraz sposobem radzenia sobie z nią. Otóż, pewnie nie jednej z was zdarzył się tak przykry incydent, jak odkrycie, że ulubiony ciuch jest za mały. Ja miałam tak przed pierwszą komunią swojej chrześniaczki, pomyślałam sobie wtedy trudno – zrzuci się. Jednak łatwiej było pomyśleć, a trudniej wcielić ten plan w życie. Nim się obejrzałam przybyło mi kolejnych kilka kilogramów, no i z przykrością stwierdziłam, że muszę kupować ubrania o dwa rozmiary większe. To odkrycie strasznie mną wstrząsnęło, zwłaszcza, że miałam w szafie wiele fajnych ubrań, które w tym momencie były zbyt opięte. Postawiłam sobie wtedy twardy warunek, że koniecznie w jakiś sposób muszę

  • Jak pozbyć się wysokiego poziomu cholesterolu? Suplement Cholesteroloff opinie

    Styczeń 2, 2015 - 3 komentarze

    Jak się pozbyć cholesterolu – problem na miarę XXI wieku Zawsze byłam okazem zdrowia i coś takiego jak choroba było mi rzeczą obcą. Chyba każdemu młodemu człowiekowi wydaje się, że jest wieczny, tak też było w moim wypadku. Mogę się przyznać, że niezbyt dbałam o siebie, nie tylko nieodpowiednio się odżywiałam, ale ubierałam się nieodpowiednio do pogody. Nie imał się mnie ani katar, ani grypa więc czym miałam się przejmować? Jednak z wiekiem, chyba wszystkie te zaniedbania dały o sobie znać bo po 50 urodzinach chorobom nie było końca. Zaczęło się niewinnie bo w pracy poczułam kujący ból oka, okazało się, że to zapalenie spojówki. Następna była grypa żołądkowa, później silne przeziębienie po przeprowadzce do nowego mieszkania. Najgorszy z tego wszystkiego

  • Jak rzucić palenie? Tabletki Nicorix opinie, cena

    Styczeń 2, 2015 - 9 komentarzy

    Nicorix – jak łatwo i bezpowrotnie rzucić palenie O rzucaniu palenia mogłabym napisać książkę, tyle razy nieskutecznie próbowałam z tym skończyć. Zawsze wydawało mi się, że nie jestem nałogowcem, że robię to dla przyjemności. W sumie moja historia z papierosami zaczęła się dość niewinnie, pewnie jak wielu z was, koleżanka z liceum namówiła mnie na pierwszego dymka. W sumie całe moje życie towarzyskie toczyło się w licealnej toalecie, później zaczęły się studia i stres podczas sesji sprawił, że paliłam coraz więcej. Pierwsze opanowanie naszło mnie gdzieś w okolicach 3 roku, przyczyna była dość prozaiczna, nie starczało mi gotówki. Bez dymka wytrzymałam może przez tydzień, jak zwykle w weekend była impreza, piwo, znajomi no i znowu zapaliłam. Następny raz był dopiero jak

  • Skuteczne tabletki na zmarszczki ImpreSkin – opinie

    Grudzień 4, 2014 - 5 komentarzy

    Testowałaś już różne tabletki na zmarszczki, ale wciąż nie widzisz efektów? Pozbądź się zmarszczek skutecznie, bez konieczności wychodzenia z domu! Gwarantujemy, że: Zniknie 89,6% zmarszczek w ciągu 30 dni Skóra odmłodnieje o 15 lat Odzyskasz swoje pieniądze, jeżeli efekt działania nie będzie zadowalający! Wyobraź sobie, że znowu możesz mieć gładką twarz oraz delikatną i sprężystą skórę jak 15 lat temu. Procesu starzenia nie da się zatrzymać, ale da się skutecznie zniwelować jego skutki. Czy faktycznie istnieje krem na zmarszczki któremu możesz zaufać? Czy wiesz, że Twoja twarz może odzyskać młodzieńcze rysy w mniej niż 30 dni? Efekt liftingu bez używania skalpela Zapewne wypróbowałaś już wiele kremów oraz drogich zabiegów w salonach kosmetycznych, które nie przyniosły obiecanych efektów. To wcale nie oznacza, że nie możesz

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Acai Berry 900 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Na innowację, jaką odkryli amerykańscy specjaliści od zdrowego żywienia, trafiłam przypadkiem w internecie. Okazało się, że moje znajome już dawno słyszały o jagodach Acai i stosują je w swojej codziennej diecie. Możecie się zastanawiać co skłoniło mnie do tego by szukać jagód Acai i dlaczego preparat stał się tak niezbędny w mojej codziennej diecie. Oto historia moich zmagań ze sobą i walki o zgrabną sylwetkę, a zaczyna się tak: Mam na imię Roksana, ukończyłam studia wyższe o kierunku filologia angielska na jednej z warszawskich uczelni. Aktualnie jestem zaręczona z ukochanym człowiekiem, bez którego nie wyobrażam sobie życia, ślub zaplanowaliśmy na przyszły rok. Na pewno nie byłabym w tym miejscu i czasie, w którym jestem teraz, gdybym nie utraciła nadmiaru kilogramów. Czułam, że

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie African Mango – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Praktyczne od zawsze lubiłam wszelkie nowinki związane z modą, urodą, zdrowiem, a przede wszystkim odchudzaniem. Należę do grona osób będących wiecznie na diecie. Testuje co rusz jakieś przepisy, sprawdzam co jedzą gwiazdy, czasami uda mi się zgubić kilka kilogramów, czasami więcej. Staram się regularnie ćwiczyć, uprawiam jogging, ciągle walczę o idealną sylwetkę – taki mam styl życia. Mam na imię Monika, jestem wieczną optymistką, ukończyłam akademię zarządzania i czuję się spełniona w życiu zawodowym oraz prywatnym. Chciałabym się z wami podzielić moimi doświadczeniami z odchudzaniem, mogę powiedzieć, że jestem w tym ekspertem. Przetestowałam na sobie wiele preparatów, zazwyczaj z marnym skutkiem. Przyjmowanie niektórych wiązało się z równoczesnym wprowadzeniem diety jednoskładnikowej, to był koszmar. Po jedzeniu przez tydzień kapusty, marchewki czy buraków można

  • Leki, zioła tabletki na powiększanie piersi Breastfast – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 7 komentarzy

    Mały biust to dla każdej kobiety duży problem, ponieważ panowie zazwyczaj preferują panie które „mają czym oddychać”. Ja odkąd skończyłam gimnazjum mam miseczkę A i mój biust nie chciał w ogóle bardziej urosnąć. Mam na imię Agnieszka i niedawno straciłam w wypadku samochodowym ukochanego męża. Byliśmy małżeństwem tylko 2 lata, ale chodziliśmy ze sobą od czasu szkoły, tylko on kochał mnie taką jaką jestem, jak go zabrakło zostałam sama, razem ze swoim problemem. Bardzo trudno było mi otrząsnąć się po tej tragedii, jednak jak to się mówi życie płynie dalej, a ja mam dopiero 28 lat. Nie mogę powiedzieć, że zapomniałam Dawida, mój mąż był moją jedyną miłością odkąd skończyłam 13 lat i tylko on pomagała mi walczyć z kompleksem małych piersi. Kiedy miałam

  • Leki, zioła tabletki na cellulit Cellinea – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Witajcie, mam na imię Dagmara, za mną już trzydzieści wiosen, pochodzę oraz mieszkam w Warszawie. Jestem szczęśliwą żoną Damiana i mamą dwójki kochanych urwisów –  synka Łukasza i córeczki Marianny . Mogę powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowana zarówno z życia rodzinnego jak i z pracy. Jedyna rzecz, która burzy moją idyllę oraz spędza sen z powiek, jest pewien skórny problem. Muszę powiedzieć, że w moim życiu stres praktycznie nie istnieje, nie mam ani problemów z wychowaniem dzieci, ani w pracy. Mąż jest moim najlepszym przyjacielem  i dogadujemy się jak nikt inny. Mogę o sobie powiedzieć, że jestem szczupłą kobietą, dbam o siebie, staram się regularnie ćwiczyć. Jednak moja pewność siebie znika, kiedy muszę zdjąć ubranie. Borykam się z problemem, który dotyka wiele kobiet, chodzi