stickyimage

Strona wykorzystuje pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej kliknij

Polityka Cookies zamknij
  • Leki, zioła tabletki na cellulit Cellinea – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Witajcie, mam na imię Dagmara, za mną już trzydzieści wiosen, pochodzę oraz mieszkam w Warszawie. Jestem szczęśliwą żoną Damiana i mamą dwójki kochanych urwisów –  synka Łukasza i córeczki Marianny . Mogę powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowana zarówno z życia rodzinnego jak i z pracy. Jedyna rzecz, która burzy moją idyllę oraz spędza sen z powiek, jest pewien skórny problem. Muszę powiedzieć, że w moim życiu stres praktycznie nie istnieje, nie mam ani problemów z wychowaniem dzieci, ani w pracy. Mąż jest moim najlepszym przyjacielem  i dogadujemy się jak nikt inny. Mogę o sobie powiedzieć, że jestem szczupłą kobietą, dbam o siebie, staram się regularnie ćwiczyć. Jednak moja pewność siebie znika, kiedy muszę zdjąć ubranie. Borykam się z problemem, który dotyka wiele kobiet, chodzi

  • leki, zioła czyli naturalny Hormon Wzrostu GH Balance – opinie recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 8 komentarzy

    Chcesz poznać opinie o GH Balance? Dobrze trafiłeś! Witajcie, mam na imię Łukasz i pewnie jak każdy facet, marzyłem o wyrzeźbionym na brzuchu sześciopaku, bicepsach, dużych mięśniach na nogach i klacie. Niestety nie jestem postawny, raczej mam drobną posturę i raczej nie byłem idealnym materiałem na kulturystę. Nawet intensywne ćwiczenia na siłowni, odpowiednia dieta bogata w białko i kreatyna nie sprawiły, że moje mięśnie stały się bardziej wyeksponowane. Fakt były, ale pod tkanką tłuszczyku, którego nie mogłem się pozbyć, ale na szczęście do czasu. Wszystko wydarzało się pewnego dnia, kiedy to spotkałem na siłowni kolegę z liceum, który był podobnej postury. Przyznam, że ledwo go poznałem, byłem w szoku. Prawdopodobnie gdyby Jarek nie powiedział mi cześć to bym go nie poznał, był

  • Leki, zioła tabletki zielona kawa GreenCoffee Plus – opinie, recenzje, forum

    Lipiec 2, 2014 - 7 komentarzy

    Czy znasz już moją opinię o tabletkach z zielonej kawy? Witajcie, mam na imię Marta, uwielbiam gotować, zwłaszcza dla mojej rodziny, mam dwoje wspaniałych dzieci i kochającego męża. Aktualnie uważam siebie za najszczęśliwszą osobę na świecie ponieważ pozbyłam się swojego największego problemu, czyli nadwagi. W mojej rodzinie tendencja do tycia jest dziedziczona, no i ja od zawsze byłam krągła. W czasach liceum już byłam większa niż inne dziewczynki u mnie w klasie, ale to dużo ukrywać uwielbiałam jeść. W okresie dojrzewania przeszłam olbrzymie załamanie, ponieważ miałam problem ze znalezieniem chłopaka, nikt nie chciał umawiać się z „grubasem”. A jednak istnieje powód dzięki któremu zielona kawa zawdzięcza swoją opinię W czasie studiów również nie było mi łatwo. Był to czas, w którym

  • Leki, zioła szampon na porost włosów NR-07 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Niestety piękna fryzura nigdy nie należała do autów mojego wyglądu. Praktycznie od młodości miałem dość rzadkie włosy, najprawdopodobniej zawiniły tutaj geny. Jednak niezbyt się tym przejmowałem, dopóki odrastały. W pewnym momencie moja zaczęła wyglądać jeszcze gorzej niż zwykle, co  nie powiem strasznie mnie zdołowało. Mam na imię Arkadiusz, przez większość życia byłem instruktorem fitness i nadal przywiązuję dużą wagę do zdrowego stylu życia. Przyznam się szczerze, że bardziej przywiązywałem wagę do rozbudowy mięśni niż do wyglądu. W pewnym momencie odkryłem, że włosy też się liczą. Nigdy jednak nie przykładem dużej wagi do dbania o czuprynę. Wiadomo myłem, regularnie się strzygłem i tyle mi wystarczyło. Jednak wszystko się zmieniło, gdy fryzura zaczęła mi rzednąć bardziej i bardziej. Podczas porannego czesania zostawało w łazience

  • Leki, zioła krem na cellulit Oligo.DX – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Na wstępie powiem, że nie jestem ani gruba, ani chuda, jestem przeciętna. Zastanawiał więc skąd u mnie wziął się tak rozległy cellulit, moja mama ani babcia nie miały takiego problemu. Zastanawiałam się skąd nazwa „pomarańczowa skórka” dopóki moje uda i pośladki nie wyglądały jak ten popularny owoc. Cellulit skutecznie podkopywał moją samoocenę, bo jak można rozebrać się na basenie, gdy ma się coś takiego na ciele. Wiadomo, że nie jest to najprzyjemniejsze wrażenie estetyczne, a tłumaczenie, że to przecież naturalne, wcale nie poprawia nastroju. Mam na imię Magda i chciałam opowiedzieć wam o tym jak wygląda walka z cellulitem. Wydawać by się mogło, że to błahy problem, ale to tylko pozory. Każda kobieta lubi czuć się piękna, a taka „skaza” na

  • Laserowe usuwanie cellulitu – Rio CelluLight Laser – opinie recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Witajcie, nazywam się Joanna i w ramach wstępu, chciałabym podzielić się tutaj swoją historią bo wierzę, że komuś może pomóc. Chcę napisać o pewnym typowo damskim problemie, który dotyka większości kobiet, w mniejszym lub większym stopniu. To problem, który odejmuje paniom to na czym im bardzo zależy, a mianowicie atrakcyjność, ale na szczęście można się go skutecznie pozbyć. Nazywam się on cellulit, ale częściej spotyka się określenie pomarańczowa skórka, gdyż przypomina to trochę wierzch pewnego cytrusa. U mnie cellulit pojawił się dość szybko w okolicach pośladków, jednak w gimnazjum nie przejmowałam się nim zbytnio. Wszystko zaczęło się pogarszać, kiedy weszłam w okres dojrzewania. Stwierdzenie, że zmiany pojawiały się dzień po dniu, nie jest przesadą. Nie, nie przytyłam zbytnio w tym czasie,

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Slimette – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Myślę, że nie będę tutaj oryginalna pisząc, że jeszcze do niedawna ważyłam bardzo dużo. Wydaje mi się, że problem z nadwagą, a zwłaszcza z otyłością stał się bardzo powszechny. Coraz częściej słyszy się o tym, że jest to najgroźniejsza choroba współczesnego świata bo zabija od środka. Tak też mogło stać się w moim przypadku, gdybym nie zmotywowała się i nie podjęła skutecznej kuracji odchudzającej. Mam na imię Jowita i mogę powiedzieć, że  jestem zadowoloną z życia żoną i matką dwójki dzieci. Jestem z zawodu pielęgniarką, od lat pracuje w szpitalu. Jak każda żona i matka zajmuje się również domem, a w wolnym czasie maluję pejzaże. Od niedawna moją drugą pasją stał się sport, ale po kolei. Jakieś dwa lata temu wykonywałam badania kontrolne i lekarz

  • Preparat i tabletki na odchudzanie ThermaCuts – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Chyba jak każda osoba z nadwagą szukałam skutecznej metody na zrzucenie zbędnych kilogramów. Przetestowałam już dietę kapuścianą, dietę pięciu przemian i kilka innych, jedynie doprowadzały mnie do rozstroju żołądka i efektu jojo. Moja nadwaga nadal doprowadzała mnie do łez, a dziwne nawyki żywieniowe zmęczyły na tyle, że postanowiłam zrobić sobie od nich przerwę. W zamian zaczęłam poszukiwanie innego alternatywnego sposobu na utratę wagi, który będzie zdrowy i skuteczny. Mam na imię Judyta, przekroczyłam czterdziestkę i przez wiele lat zmagałam się z nadwagą. Używam czasu przeszłego, ponieważ ten problem mam już za sobą i teraz cieszę się zgrabną sylwetką. W sumie wszystko zaczęło się po porodzie, miałam problem by schudnąć. Dość szybko zaszłam w drugą ciążę, która jeszcze pogorszyła sprawę. Za duża

  • Skuteczne tabletki na odchudzanie UltraSlim – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - no Comments

    Nadwaga, a nawet początki otyłości, taka byłam jeszcze 5 miesięcy temu, po prostu duża. Nazywam się Dominika, jestem studentką, ale waga była od zawsze moją zmorą. Nie chodzi oto, że się chciałam odchudzać „z kości, na ości”, mój problem był dużo poważniejszy. Nigdy z resztą nawet nie śniłam o figurze modelki, wystarczyło mi czuć się dobrze we własnym ciele. Na mieście, a zwłaszcza w sklepach czułam się zawstydzona ludzkimi spojrzeniami, przyglądali się jakbym była jakimś dziwnym zjawiskiem, a nie młodą kobietą. Mogę powiedzieć, że od małego byłam przy kości, a sprawę pogarszał jeszcze mój apetyt. Skrzętnie to wykorzystywały babcie podtykając mi pod nos coraz to nowe frykasy. Moja mama starała się z tym walczyć no i szukała pomocy u  lekarzy i dietetyków, ale