stickyimage

Strona wykorzystuje pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej kliknij

Polityka Cookies zamknij
  • Odżywka do rzęs Miralash – efekt długich rzęs gwarantowany

    Styczeń 31, 2015 - no Comments

    Witajcie, mam na imię Marta i pochodzę z Warszawy. Jestem szczęśliwą żoną oraz matką dwójki najukochańszych na świecie urwisów. Od lat pracuję jako ekspedientka w popularnej sieci drogerii. Z wykształcenia jestem kosmetyczką, więc mogę powiedzieć, że praca to moja pasja. Śledzę na bieżąco nowinki na temat produktów poprawiających urodę oraz dbających o kobiecy wygląd. Jestem zadowolona ze swojej pracy, gdyż jestem na bieżąco z branżowymi nowinkami. Moje zainteresowanie kosmetologią ma podłoże osobiste, gdyż od zawsze mam cienkie i rzadkie rzęsy. Od dziecka był to mój największy kompleks. Na szczęście mam piękne, duże, zielone oczy, które przykuwają uwagę mężczyzn. Właśnie na nie zwrócił uwagę mój obecny mąż, kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy. Niestety chorobliwie krótkie i wątłe rzęsy sprawiały, że nie

  • Piperine forte – najskuteczniejszy preparat na odchudzanie?

    Styczeń 15, 2015 - 17 komentarzy

    Mogę powiedzieć, że sport kochałam od dziecka, właśnie dlatego wybrałam liceum sportowe. Tam zapałałam miłością do siatkówki, którą na studiach zastąpiłam bieganiem. Miałam wtedy idealną figurę, którą zazdrościły mi koleżanki. Nie ma co ukrywać, wtedy miałam dużo wolnego czasu by o nią zadbać. Wszystko zmieniło się w momencie kiedy zaczęłam swoją pierwszą pracę. Okazało się, że po 8 godzinach spędzonych w biurze mam tylko ochotę na wygodne łóżko. Rano nie miałam czasu na śniadanie więc zaczęło się zamawianie jedzenia do pracy: a to kebab, a to fryteczki. No i na efekt nie trzeba było długo czekać, moja waga znacznie się podniosła. Przestałam mieścić się w ulubione ubrania, nie mówiąc już o pojawieniu się paskudnych boczków oraz oponki na brzuchu. Przed Kuracją

  • Spalacz tłuszczu DietBooster – opinie

    Styczeń 2, 2015 - 4 komentarze

    Czym spalacze tłuszczu zasłużyły na swoją opinię? Drogie Panie, chciałabym się z wami podzielić swoimi doświadczeniami z nadwagą oraz sposobem radzenia sobie z nią. Otóż, pewnie nie jednej z was zdarzył się tak przykry incydent, jak odkrycie, że ulubiony ciuch jest za mały. Ja miałam tak przed pierwszą komunią swojej chrześniaczki, pomyślałam sobie wtedy trudno – zrzuci się. Jednak łatwiej było pomyśleć, a trudniej wcielić ten plan w życie. Nim się obejrzałam przybyło mi kolejnych kilka kilogramów, no i z przykrością stwierdziłam, że muszę kupować ubrania o dwa rozmiary większe. To odkrycie strasznie mną wstrząsnęło, zwłaszcza, że miałam w szafie wiele fajnych ubrań, które w tym momencie były zbyt opięte. Postawiłam sobie wtedy twardy warunek, że koniecznie w jakiś sposób muszę

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie Acai Berry 900 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Na innowację, jaką odkryli amerykańscy specjaliści od zdrowego żywienia, trafiłam przypadkiem w internecie. Okazało się, że moje znajome już dawno słyszały o jagodach Acai i stosują je w swojej codziennej diecie. Możecie się zastanawiać co skłoniło mnie do tego by szukać jagód Acai i dlaczego preparat stał się tak niezbędny w mojej codziennej diecie. Oto historia moich zmagań ze sobą i walki o zgrabną sylwetkę, a zaczyna się tak: Mam na imię Roksana, ukończyłam studia wyższe o kierunku filologia angielska na jednej z warszawskich uczelni. Aktualnie jestem zaręczona z ukochanym człowiekiem, bez którego nie wyobrażam sobie życia, ślub zaplanowaliśmy na przyszły rok. Na pewno nie byłabym w tym miejscu i czasie, w którym jestem teraz, gdybym nie utraciła nadmiaru kilogramów. Czułam, że

  • Leki, zioła tabletki na odchudzanie African Mango – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Praktyczne od zawsze lubiłam wszelkie nowinki związane z modą, urodą, zdrowiem, a przede wszystkim odchudzaniem. Należę do grona osób będących wiecznie na diecie. Testuje co rusz jakieś przepisy, sprawdzam co jedzą gwiazdy, czasami uda mi się zgubić kilka kilogramów, czasami więcej. Staram się regularnie ćwiczyć, uprawiam jogging, ciągle walczę o idealną sylwetkę – taki mam styl życia. Mam na imię Monika, jestem wieczną optymistką, ukończyłam akademię zarządzania i czuję się spełniona w życiu zawodowym oraz prywatnym. Chciałabym się z wami podzielić moimi doświadczeniami z odchudzaniem, mogę powiedzieć, że jestem w tym ekspertem. Przetestowałam na sobie wiele preparatów, zazwyczaj z marnym skutkiem. Przyjmowanie niektórych wiązało się z równoczesnym wprowadzeniem diety jednoskładnikowej, to był koszmar. Po jedzeniu przez tydzień kapusty, marchewki czy buraków można

  • Leki, zioła tabletki na powiększanie piersi Breastfast – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 7 komentarzy

    Mały biust to dla każdej kobiety duży problem, ponieważ panowie zazwyczaj preferują panie które „mają czym oddychać”. Ja odkąd skończyłam gimnazjum mam miseczkę A i mój biust nie chciał w ogóle bardziej urosnąć. Mam na imię Agnieszka i niedawno straciłam w wypadku samochodowym ukochanego męża. Byliśmy małżeństwem tylko 2 lata, ale chodziliśmy ze sobą od czasu szkoły, tylko on kochał mnie taką jaką jestem, jak go zabrakło zostałam sama, razem ze swoim problemem. Bardzo trudno było mi otrząsnąć się po tej tragedii, jednak jak to się mówi życie płynie dalej, a ja mam dopiero 28 lat. Nie mogę powiedzieć, że zapomniałam Dawida, mój mąż był moją jedyną miłością odkąd skończyłam 13 lat i tylko on pomagała mi walczyć z kompleksem małych piersi. Kiedy miałam

  • Leki, zioła tabletki na cellulit Cellinea – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Witajcie, mam na imię Dagmara, za mną już trzydzieści wiosen, pochodzę oraz mieszkam w Warszawie. Jestem szczęśliwą żoną Damiana i mamą dwójki kochanych urwisów –  synka Łukasza i córeczki Marianny . Mogę powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowana zarówno z życia rodzinnego jak i z pracy. Jedyna rzecz, która burzy moją idyllę oraz spędza sen z powiek, jest pewien skórny problem. Muszę powiedzieć, że w moim życiu stres praktycznie nie istnieje, nie mam ani problemów z wychowaniem dzieci, ani w pracy. Mąż jest moim najlepszym przyjacielem  i dogadujemy się jak nikt inny. Mogę o sobie powiedzieć, że jestem szczupłą kobietą, dbam o siebie, staram się regularnie ćwiczyć. Jednak moja pewność siebie znika, kiedy muszę zdjąć ubranie. Borykam się z problemem, który dotyka wiele kobiet, chodzi

  • leki, zioła czyli naturalny Hormon Wzrostu GH Balance – opinie recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 8 komentarzy

    Chcesz poznać opinie o GH Balance? Dobrze trafiłeś! Witajcie, mam na imię Łukasz i pewnie jak każdy facet, marzyłem o wyrzeźbionym na brzuchu sześciopaku, bicepsach, dużych mięśniach na nogach i klacie. Niestety nie jestem postawny, raczej mam drobną posturę i raczej nie byłem idealnym materiałem na kulturystę. Nawet intensywne ćwiczenia na siłowni, odpowiednia dieta bogata w białko i kreatyna nie sprawiły, że moje mięśnie stały się bardziej wyeksponowane. Fakt były, ale pod tkanką tłuszczyku, którego nie mogłem się pozbyć, ale na szczęście do czasu. Wszystko wydarzało się pewnego dnia, kiedy to spotkałem na siłowni kolegę z liceum, który był podobnej postury. Przyznam, że ledwo go poznałem, byłem w szoku. Prawdopodobnie gdyby Jarek nie powiedział mi cześć to bym go nie poznał, był

  • Leki, zioła tabletki zielona kawa GreenCoffee Plus – opinie, recenzje, forum

    Lipiec 2, 2014 - 7 komentarzy

    Czy znasz już moją opinię o tabletkach z zielonej kawy? Witajcie, mam na imię Marta, uwielbiam gotować, zwłaszcza dla mojej rodziny, mam dwoje wspaniałych dzieci i kochającego męża. Aktualnie uważam siebie za najszczęśliwszą osobę na świecie ponieważ pozbyłam się swojego największego problemu, czyli nadwagi. W mojej rodzinie tendencja do tycia jest dziedziczona, no i ja od zawsze byłam krągła. W czasach liceum już byłam większa niż inne dziewczynki u mnie w klasie, ale to dużo ukrywać uwielbiałam jeść. W okresie dojrzewania przeszłam olbrzymie załamanie, ponieważ miałam problem ze znalezieniem chłopaka, nikt nie chciał umawiać się z „grubasem”. A jednak istnieje powód dzięki któremu zielona kawa zawdzięcza swoją opinię W czasie studiów również nie było mi łatwo. Był to czas, w którym

  • Leki, zioła szampon na porost włosów NR-07 – opinie, recenzje

    Lipiec 2, 2014 - 6 komentarzy

    Niestety piękna fryzura nigdy nie należała do autów mojego wyglądu. Praktycznie od młodości miałem dość rzadkie włosy, najprawdopodobniej zawiniły tutaj geny. Jednak niezbyt się tym przejmowałem, dopóki odrastały. W pewnym momencie moja zaczęła wyglądać jeszcze gorzej niż zwykle, co  nie powiem strasznie mnie zdołowało. Mam na imię Arkadiusz, przez większość życia byłem instruktorem fitness i nadal przywiązuję dużą wagę do zdrowego stylu życia. Przyznam się szczerze, że bardziej przywiązywałem wagę do rozbudowy mięśni niż do wyglądu. W pewnym momencie odkryłem, że włosy też się liczą. Nigdy jednak nie przykładem dużej wagi do dbania o czuprynę. Wiadomo myłem, regularnie się strzygłem i tyle mi wystarczyło. Jednak wszystko się zmieniło, gdy fryzura zaczęła mi rzednąć bardziej i bardziej. Podczas porannego czesania zostawało w łazience